Waarom Prijsverlager?

Meer en meer rukt internet op als medium voor het aankopen van gebruiksartikelen. Een grote groep mensen surft urenlang het internet af op zoek naar de beste aanbieding. Helaas missen deze mensen missen een groot deel van de aanbiedingen in de gewone wereld. En... de gewone winkelier kan ze niet bereiken...

Prijsverlager gaat dit veranderen!

Winkeliers plaatsen hun aanbiedingen op Prijsverlager in de vorm van kortingsbonnen en advertenties, bezoekers browsen door de aanbiedingen opzoek naar producten. De match is snel gemaakt.

Blijf op de hoogte

Door jezelf op te geven voor de Nieuwsbrief ontvang je een e-mail zodra er een bon bij jou in de buurt en/of van je interesse wordt geplaatst.
Via Twitter kan je ons ook volgen. Iedere nieuwe bon wordt getwitterd. Tevens is Prijsverlager te volgen op Facebook en op Hyves.
Tenslotte staan alle actuele aanbiedingen ook in onze RSS Feed. Abonneer je voor iedere nieuwe bon.

Deelnemen

Wil je als winkelier of detailist deelnemen aan Prijsverlager, klik dan op Deelnemers.

Via Prijsverlager.nl is het mogelijk om kortingsbonnen en andere advertenties aan consumenten aan te bieden. Op die manier wil Prijsverlager u helpen om meer klanten in uw zaak te krijgen. Met een aantal goed doordachte advertenties verwijst u naar uw producten en diensten. Deze advertenties ondersteunen tevens uw andere reclame activiteiten met een extra kanaal.

www.prijsverlager.nl wordt dagelijks door Google en de andere zoekmachines doorzocht. En omdat iedere advertentie een eigen pagina heeft wordt ook iedere advertentie gevonden. Mogelijke klanten die normaal alleen op internet naar producten zoeken vinden uw producten op die manier ook tussen die van de webshops. De advertenties worden automatisch doorgezet naar Twitter, Hyves en Facebook. Daarnaast is het mogelijk om de advertenties op uw eigen website te integreren. Door regelmatig een andere bon te tonen komt er meer dynamiek in uw website.